Klassisk Intensiv Dybderens

Klassisk Intensiv Dybderens har fokus på manuelt at fjerne urenheder og oprense huden med masker hvis specifikke egenskaber er at eksfoliere og opløse tilstopninger. Formålet er at frigøre hudens døde overfladeceller, udrense og virke bakteriedræbende. I behandlingen indgår masker fra Bioelements® formuleret til aktivt at bekæmper akne. Behandlingen kan supplere andre behandlinger, hvor der måtte være brug for et dybere touch-up under et kurforløb, eller til den yngre og mere urene hud.
Pris: 695,00 kr.

Klassisk Instant Release Mineral Peel + 20 min. massage

Behandlingen varer 60 minutter Instant Release Mineral Peel er en naturlig basisk peeling. Peelingen er en smertefri metode til øjeblikkeligt at opløse og gradvist reducere forekomsten af uønskede dunhår. Peelingen er især velegnet til at forbedre hudteksturen, opløse en stor overfladehinde og sikre en optimal optagelse af plejeprodukter. Hudubalancer, som skjolder og hyperpigmenteringer, akne og ar samt rynker og dybe furer, vil synligt være reduceret allerede efter én enkelt behandling. Behandlingen afsluttes med massage af ansigt, hals og decolleté, der får dig helt ned i gear.
Pris: 995,00 kr.

Klassisk Luksus Anti-Age

Behandlingen varer 90 minutter. Klassisk Luksus Anti-Age giver huden fornyet vitalitet, reducerer rynkedybden og forekomsten af fine linjer. I behandlingen indgår Instant Release Mineral Peel, der skaber det perfekte grundlag for, at ekstrakter og aktive ingredienser i behandlingens masker optages optimalt. Bioelements Firming Mask aktiverer og styrker hudens evne til at bevare og opnå spændstighed, ved en dyb stimulering af huden. Behandlingen forynger således hudens stofskifte gennem en øget blodcirkulation og stimulering af lymfen. For hver behandling vil de mindste forgreninger af blodkarnettet, der forsyner huden med ilt, fugt og vigtige næringsstoffer, opnå en markant forbedret gennemstrømning. Denne behandling er særlig effektiv som et kurforløb, hvor behandlingen vil holde huden aktivt forynget.
Pris: 1.295,00 kr.

SIGNATURE Ultimate Deep Boost

Behandlingen varer 45 minutter. Ultimate Deep Boost – en behandling, hvor du samtidig introduceres og undervises i brugen af Original Dermaroller® Behandlingsprisen er inklusiv Original Dermaroller® Home Care Set – Original Dermaroller® – Roller Cleanser – Lipo Peptid Serum Behandlingsprisen er også inklusiv 2 x efterbehandlinger med eget sæt. – Behandlingen løsner effektivt overfladeceller, aflejringer og forstoppelser i det øverste hudlag. De korte mikronåle trænger udelukkende ind i det øverste hudlag, hvor de stimulerer og forbedrer mikrocirkulationen og hudfornyelsen. Behandlingen afsluttes med indslusning af Lipo Peptid Serum under intensiv hyaluron maske. – Ved regelmæssigt brug, vil urenheder samt store porer og fine linjer synligt blive reduceret og hudbilledet vil blive mere klart.
Pris: 2.195,00 kr.

SIGNATURE Ultimate B I O E L E M E N T S

Behandlingen varer 105 minutter. Behandlingen giver huden fornyet vitalitet, reducerer rynkedybden og forekomsten af fine linier. I behandlingen indgår også den særligt effektive peeling, Instant Release Mineral Peel, der øjeblikkeligt opløser uønskede dunhår og samtidig skaber det perfekte grundlag for, at huden optager ekstrakter og aktive ingredienser optimalt. I behandlingen indgår også Bioelements Firming Mask aktiverer og styrker hudens evne til at bevare og opnå spændstighed, ved en dyb stimulering af hudens stofskifte og cirkulation i de mindste blodkar. Behandlingen forynger hudens stofskifte gennem den øgede blodcirkulation og stimulering af lymfen. For hver behandling vil de mindste forgreninger af blodkarnettet, der forsyner huden med ilt, fugt og næringsstoffer, opnå en markant forbedret gennemstrømning. Ultimate B I O E L E M E N T S holder huden fast og aktivt forynget. Afsluttende dyb aromaterapeutisk massage af nakke og ansigt der beroliger nervesystemet og healer dit sind. En følelse jeg håber vil vare ved, længe efter du har forladt min briks.

Pris: 1.895,00 kr.

SIGNATURE Ultimate Clean Glow

Behandlingen varer 90 minutter. Behandlingen, hvor fokus er på at få maksimal glød frem i din hud med naturlige – ikke kemiske ingredienser, samt plejende maske og massage. I denne behandling anvender vi den resultatorienterede GREEN PEEL® Herbal Mask fra det verdenskendte brand Schrammek. GREEN PEEL® Herbal Mask er designet til hurtigt og sikkert at intensivere blodcirkulationen, ilte huden, øge celledelingen og produktionen af elastane og kollagene fibre. Kombinationen af de aktive botaniske ingredienser og massageteknikken anvendt i denne behandling, får din hud til at fremstå fornyet og med en øget volumen. I behandlingen sikrer Instant Release Mineral Peel, at hudbilledet øjeblikkeligt fremstår glat, dun fri og med forfinet tekstur. Huden er styrket og plejet i dybden.
Pris: 1.595,00 kr.

GREEN PEEL® Classic

Behandlingen varer 75 minutter. Efterbehandling varer 90 minutter. Flot og fejlfri hud med Schrammek GREEN PEEL. Uanset udfordringer og hudtype vil du opleve fantastiske resultater. Er det dit første bekendtskab med GREEN PEEL er årstiden perfekt NU! GREEN PEEL er holistisk hudpleje på celleniveau. Formuleret af 100% naturlige urter med en dybdepeeling effekt der kickstarter hudens egen regenerering og fornyer din hud på bare 5 dage.
Pris: 2.300,00 kr.

GREEN PEEL® Energy

Behandlingen varer 90 minutter. GREEN PEEL® Energy er en behandling designet til at stimulere huden i ansigtet, på halsen og decolleté. Dette er en særdeles effektiv og plejende behandling, der forbedrer blodcirkulationen, hvis huden f.eks. er bleg eller solskadet. Den virker normaliserende på fortykket og forhornet hud og fjerner de første linjer og rynker. GREEN PEEL® Energy booster huden, giver glød og er særligt effektiv mod hyperpigmenteringer og mindre urenheder som hjemmepleje anbefaler vi produkterne Rich Lotion SkinElexir, Blemmish Balm samt Energy Plus ampuller i 7 dage.
Pris: 1.500,00 kr.

GREEN PEEL® Fresh Up

Behandlingen varer 60 minutter. FRESH UP er en behandling, som frisker huden op og giver fugt og fornyet energi. Behandlingen er perfekt til træt hud, der har tendens til fine linjer og rynker eller til hud med periodiske udbrud og urenheder. Behandlingen virker særligt blødgørende på fortykket hud.
Pris: 900,00 kr.

GREEN PEEL® Peel 4 Beauty

Behandlingen varer 30 minutter. Peel 4 Beauty, smuk hud på 30 minutter – udviklet til den, som ønsker mere end “bare en peeling”. Behandlingen anbefales især til sensitiv hud eller til hud med behov for gradvist at blive styrket. Behandlingen er fantastisk, som debutbehandling til den unge eller til hud med periodiske udbrud af urenheder.
Pris: 600,00 kr.