Cell Wellbeing Hårcelletest // 1. konsultation inkl. 2 t. kostvejledning

  1.875,00 DKK

  2 t. kostvejledning fordeles på 30 minutters kost-gennemgang på scanningsdagen, 30 minutters gennemgang af scanningsresultatet samt 60 minutters vejledning på 30-dagen.

  Ved en Cell Wellbeing håranalyse, kan du blive klogere på, hvor du skal sætte ind bl.a. for at få flottere hud og større velvære. Filosofien bag Cell wellbeing er bl.a., at der findes bagvedliggende årsager til problemer med huden, overvægt, fordøjelse, hormonelle udfordringer, stress, m.m.
  Disse årsager er ofte ubalancer i niveauet af livsvigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer i din krop, og det er netop dette en Cell wellbeing håranalyse, kan give dig et tydeligt og brugbart resultat på. Resultat vil blive gennemgået sammen med dig, ligesom du vil få tilsendt en dybdegående rapport, med forslag og anbefalinger, der er lige til at gå til.

  Vi ser virkelig mange få succes efter mange års problemer med huden, når først der bliver rettet op på ubalancerne i kroppen – vores kunder fortæller, at de får mere energi, overskud og livsglæde.

  Hvis din forrige Cell Wellbeing håranalyse er foretaget af mig, indenfor de seneste 4 måneder, skal du vælge at bestille tid til en Cell Wellbeing re-Test.

  Vil du vide mere, så læs vores artikel Cell Wellbeing Hårtest.

  Cell Wellbeing Hårcelletest // 1. konsultation inkl. 2 t. kostvejledning

  1.875,00 DKK

  Kategori: