Hudtype Quiz

Lær din rigtige hudtype at kende!

Tricket til at opnå fantastisk hud? – Kend din sande hudtype, og brug de rigtige produkter. Det er hemmeligheden bag en klar, sund og vital udstråling.

Når du bruger produkter, der er designet til en anden hudtype end din rigtige hudtype, kan det føre til udbrud, tørhed og meget mere.

Gennemfør vores Hudtype Quiz – den vil hjælpe dig med at finde din rigtige hudtype, lære dig at pleje din hud korrekt og finde de produkter, der passer bedst til din hudtype.

 

Tag vores enkle Hudtype Quiz nedenfor!

 

1) Efter rensning …

 1. Huden bliver moderat fedtet inden for et par timer, især omkring min t-zone.
 2. Huden bliver fedtet overalt inden for få timer.
 3. Huden føles nogle gange “stram”, og jeg oplever sjældent overskud af olie i t-zonen.
 4. Huden bliver fedtet overalt, og jeg bemærker tilstoppede porer og ofte samtidig rødme.
 5. Huden stikker, klør eller brænder ofte.

 

2) Mine porer …

 1. Er synlige omkring min t-zone, og ser nogle gange tilstoppede ud.
 2. Ser store ud og er synlige overalt i min t-zone og på mine kinder.
 3. Ser små ud – jeg har ikke umiddelbart synlige porer.
 4. Er ofte tilstoppede, og jeg har ofte hudorme og bumser.
 5. Jeg bekymrer mig mere om rødme og irritation i huden end porer.

 

3) Min hud …

 1. Kan føles både dehydreret i nogle områder og fedtet i andre.
 2. Er ofte skinnende overalt.
 3. Har tendens til at være tynd tekstureret, skællene og har små streger eller rynker.
 4. Har ofte udbrud.
 5. Rødmer let og undertiden kan den blive skjoldet, skællene eller tør.

 

4) Når jeg trækker fingerspidserne hen over mit ansigt …

 1. Føles min hud ru i nogle områder og glat i andre.
 2. Kan jeg se og føle olien på fingerspidserne.
 3. Føles min hud ru, skællene og / eller tynd.
 4. Kan jeg føle buler under min hud og aktive udbrud.
 5. Min hud bliver ofte rød, hvis jeg trækker fingrene hen over den.

 

5) Når jeg vågner op om morgenen, føles min hud …

 1. Nogle gange fedtet og undertiden tør, afhængigt af området.
 2. Fedtet.
 3. Tør og stram.
 4. Som om flere nye acne udbrud har udviklet sig natten over.
 5. Nogle gange føles det ubehageligt og irriteret.

 

6) Det hudplejeprodukt, jeg ikke kan leve uden, er …

 1. Min rens og min fugtighedscreme – jeg kan ikke vælge en!
 2. En effektiv rens.
 3. En fugtgivende, nærende fugtighedscreme.
 4. Acne-spot-behandlinger.
 5. Noget, der ikke irriterer min hud.

Opsummer dine svar fra Hudtype Quizzen og find ud af din ægte hudtype nedenfor.

 

Hvis du svarede mest 1: Kombineret hud

Kombineret hud beskriver to eller flere forskellige problemer; olie og tørhed i en hudtype. De fleste mennesker oplever overskydende olie på huden i deres t-zone og tørhed på deres kinder med denne hudtype.

Din daglige hudpleje-rutine:

For at holde huden afbalanceret skal du rense to gange dagligt med Bioelements Flash Foam Cleanser, der forsigtigt eksfolierer, når det fjerner makeup, snavs og urenheder. Følg altid med alkoholfri toner, Equalizer, for at styrke huden. Afslut med BIOELEMENTS Absolute Moisture til dagtimerne, der afbalancerer huden og efterlader den glat med selvjusterende fugtbindere. Om aftenen, slut af med Sleepwear for at vågne op med udhvilet og mere ungdommelig hud.

 

Hvis du svarede mest 2: Fedtholdig Hud

Fedtet hud opstår, når der regelmæssigt er overskydende olieproduktion. Gennembrud glans og udbrud er hyppige. Fedtet hud kan være en naturlig hudtype, eller den kan være forårsaget af stress, medicin, hormonelle udsving, men også af hudpleje med udtørrende ingredienser.

Din daglige hudpleje-rutine:

For at fjerne olie uden at udtørre huden skal du rense med Decongestant Cleanser to gange om dagen, rens ikke oftere, da det kan udløse produktionen af ​​mere olie. Følg med Equalizer og påfør et tyndt lag Oil Control Mattifier for at holde overfladen mat. Afslut altid med Beyond Hydration, fordi det især er vigtigt at hydrere din hud, fordi den er fedtet.

 

Hvis du svarede mest 3: Tør hud

Tør hud føles ofte stram og dehydreret og kan undertiden virke skællene eller irriteret. Teksturen føles ofte ru og tynd. Ligesom fedtet hud kan tør hud være forårsaget af andre faktorer som kost, sæsonbestemte ændringer og stress, eller det kan være en naturligt forekommende hudtype.

Din daglige hudpleje-rutine:

For at holde huden hydreret og behagelig skal du rense med Moisture Positive Cleanser. Denne cremede rens, opløser forsigtigt urenheder væk uden at frarøve huden værdifuld fugt. Følg med Power Peptide, der holder huden fugtig, hydreret længe og næret. Afslut med enten Crucial Moisture eller Really Rich Moisture. Crucial Moisture lindrer tørhed og blødgør huden, mens Really Rich Moisture giver intens fugtighed til meget tør hud. For en ekstra depot af hydrering og lindring anbefaler vi Moisture x10 serum efter toning.

 

Hvis du svarede mest 4: Acne Hud

Acnehud eller hud med tilbøjelighed til acne opstår, når du ofte oplever omfattende udbrud. Synlig betændelse, inflammation og rødme er også almindelig med denne hudtype. Nogle fødes naturligt med tilbøjelighed til acne på grund af genetik, men oftest er det mere almindelige acne udløsende faktorer, som stress, hormoner og underliggende sundhedsmæssige problemer.

Din daglige hudpleje-rutine:

Rens med en salicylsyre cleanser, som Spotless Cleanser, for at fjerne bakterier uden at din hud, bliver udtørret. Anvende efterfølgende Acne Toner for at absorbere olie og gendanne balance i acne huden. Hvis det er nødvendigt, kan du behandle bumser med Breakout Control, en farmaceutisk benzoylperoxid lotion, der hjælper med at nedbryde acne bakterien. Afslut med Beyond Hydration, for at holde huden fugtet, eller Oxygenation der vil ilte huden så den anaerobe bakteries overlevelse forhindres.

 

Hvis du svarede mest 5: Sensitive hud

Følsom hud viser sig, når huden er tilbøjelig til overdreven tørhed, skællende, har let til at rødme og er berøringsfølsom. Huden kan være naturligt følsom eller blive sensibiliseret af miljø- og livsstilsfaktorer som sol, forurening, hudpleje med negative ingredienser, medicin, stress mm.

Din daglige hudpleje-rutine:

For at holde huden hydreret og behagelig skal du rense med Moisture Positive Cleanser. Denne cremede rens, opløser forsigtigt urenheder væk uden at frarøve huden værdifuld fugt.

Beskyt mod fugttab med Soothing Reset Mist, der vil berolige og gøre huden komfortabel. Styrk hævede øjenomgivelser og følsomme øjne med Sensitive Eye Smoother, som samtidig vil lysne dine øjenomgivelser. Afslut med den ultra blide Barrier Fix Daily Hydrator for at lindre tørhed og styrke hudens barriere.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til vores hudtype quiz? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg er her for at hjælpe dig!

 

Del dine hudpleje steps på Instagram med hashtag #karinabreuning

 

function disable_video_sound_specific_product() { if (is_product() && get_the_ID() == https://karinabreuning.dk/vare/fysisk-vaskulaer-terapi/?preview_id=1554&preview_nonce=6332655515&_thumbnail_id=1553&preview=true) { // ?>